Revive Kristianstads logotyp

Yoga

Yoga kan hjälpa dig att hitta lugn, varva ner och sträcka ut din kropp. Vi kombinerar styrka med smidighet, koncentration och balans. I yogan är det mycket fokus på andningen. På Revive har vi olika typer av yoga som passar nybörjare och mer erfarna. Varmt välkommen på yoga i Kristianstad!

Yinyoga:

Avslappnande och enkla ställningar som utförs sittande eller liggande. Tempot är lugnt och yinyogan är ett perfekt komplement till annan träning. Yinyogan hjälper dig att hitta ett lugn i kropp och sinne, motverkar stress och spänningar.

Vinyasa Flow (nyhet):

Flödande och dynamisk yoga.

Yoga (lugn):

En stillsam yoga som passar alla. Fokus på att öka din rörlighet och varva ner. Ha gärna mjuka och lite varmare kläder än vad du brukar träna i.

Gravidyoga:

När du är gravid förändras kroppen, och det är en bra tid för att se inåt och lära sig att lyssna på kroppen. Med gravidyoga kan du förbereda både sinne och kropp inför förlossningen. Många av de yogapositionerna som övas på i gravidyogan kan också vara till nytta vid förlossningen. Låsta grupper för dig som är gravid. Revive har löpande starter för dessa grupper, kontakta oss vid intresse.

Yogaledare

Lotta Ljungberg

Yogainstruktör

Lotta har många års erfarenhet av att själv utöva yoga. Hon trivs med lite tuffare yoga och vill inspirera fler att börja med yoga.

Instruktör

Cia Jansson

Yogainstruktör, Spinninginstruktör, Matrix ride

Ellinor karlsson

Instruktör

Ellinor utbildar sig till yogalärare och kör sin praktik hos oss. Hon håller regelbundet i Yogaklasser och föredrar lite tuffare yoga.

Boka ett kostnadsfritt Yogapass