Revive Kristianstads logotyp

Viktminskningsgrupp

Viktminskningsgruppen vänder sig till dig som behöver en push för att hitta motivationen till att gå ner i vikt! Förutom egna träningspass får ni som klienter individuella kostscheman och ett professionellt stöd från personliga tränare! Revive's viktminskningsgrupp erbjuder varaktig viktminskning och förbättrad hälsa för dig som vill påbörja en livsstilsförändring!

Har du viktproblem?

Kanske har du testat diverse dieter innan och trots att du ibland lyckats gå ner några kilon så har du gått upp dem igen? Ingen fara. Vi tror inte på pulverdieter och quick-fix alternativ. Vi vill istället ge er kunskap och redskap för ett långsiktigt och hållbart levnadssätt.

Ni får lära er att äta rätt och förstå hur er kropp fungerar och reagerar på olika saker. Ni får individuellt anpassade kostscheman, egna träningspass för bara er grupp, BIA-vägningar varje vecka, fri tillgång till alla våra pass på schemat samt coachning och stöd från både personliga tränare och varandra. Kontakta oss för mer info om när nästa grupp kör igång (vi håller vanligtvis på i 8 veckor med varje grupp).

Läs mer om våra pass!

Vill du ha vår hjälp att förbättra din hälsa?
Anmäl dig nu till nästa omgång viktgrupp.

8 veckor pris 2250kr (2750kr ickemedlemmar).

6 veckor 1700kr (2000kr ickemedlemmar).

Karisma-medlem? Då har du 500kr rabatterat pris. Ange det vid bokning av plats, du ska kunna uppvisa giltigt medlemskap i Karimsa.

en träff/ vecka med Personlig Tränare.

Kostschema med recept ingår (värde 600kr).

Efter avslutad grupp erhålls rabatterat pris på medlemskap och kommande grupper.

Anmälan är bindande!

Vid frågor hänvisar vi till mailen revivekristianstad@gmail.com

Nästa omgång

Onsdag 4/1-23 kl.17:30

Onsdag 4/1-23 kl.18:30


Personer vi hjälpt!

ANMÄLAN ÄR BINDANDE!

Anmälan viktgrupp