Revive Kristianstads logotyp

Smärtgrupp

Nu startar vi upp en smärtgrupp som riktar sig till dig med kronisk smärta. Tränare Marcus (PT & EBP-praktiker) & Läkare Erik. Vi kör löpande starter med 8 veckors omgångar. Pris: 2500kr Träff en gång i veckan i grupp. fritt träningskort på Revive under tiden för ickemedlemmar.

Rehab-klienternas egna ord

”När jag började träna på Revive så var jag lite skeptisk till att de skulle kunna hjälpa mig. Jag är stelopererad i ländryggen. Efter min sista operation skadades mina nerver och jag fick sk droppfot med känselbortfall i höger ben. Jag gick med kryckor i ca 1 år. Med hjälp av Revive har jag idag väldigt små begränsningar och både löptränar 3-4 ggr/v och styrketränar med vridningar!"

Rehab-klienternas egna ord

”Jag kunde tack vare rätt stöd, vägledning och ett tydligt rehab upplägg träna mitt knä bra och genom detta slippa operation som vården föreslog. Utan träningen med Marcus på Revive hade jag troligtvis haft en mycket längre rehab resa än vad det blev. Stort Tack🙏🤩”

Rehab-klienternas egna ord

"För drygt ett år sen bestämde jag mig för att börja träna. Första steget till ett annat liv gjorde jag med smärtor i axlar, rygg och knän, kroppen var stel och inte van att träna. Med rehab på Revive fick jag smärtfri och stark kropp. Jag rekommenderar starkt att söka till Revive för att här finner ni allt ni behöver för att läka er kropp: kunskap, förståelse, engagemang, respekt och verktyg"

Rehab-klienternas egna ord

"Har till och från under en längre tid varit stel/svag i ländryggen. Med hjälp av Marcus och evidensbaserad träning har mina besvär försvunnit. Jag kan idag träna med tunga vikter utan problem"

Rehab-klineternas egna ord

"Jag hade väldigt mycket smärta i ryggen efter att ha spelat handboll och en basketskada, jag blev av med det efter att ha haft rehab träning med Marcus, vi körde mycket rotationer och lite töjning av muskel. Idag kan jag träna utan några hinder överhuvudtaget och har inte haft problem i överhuvudtaget, detta har gjort att jag har kunnat spela basket igen, och testa på saker som poledance"

Rehab-klienternas egna ord

"Har haft ont i armen som strålar upp i axeln i ca 2 år. Sökt hjälp via Företagshälsan men Inget hjälpte. Tog kontakt med Revive och bokade PT med inriktning på Rehab. Redan efter 2 veckor märkte jag stor skillnad och nu efter 4 månader känner jag mig starkare än på många år."

Rehab-klienternas egna ord

"Efter mina 2 bråckoperationer och en tredje graviditet trodde jag aldrig att jag skulle kunna komma tillbaka till där jag en gång var. När man har ont är det så svårt att känna glädje eller hitta motivationen igen. Tack vare Marcus och Linnea som mötte mig på den plats jag var just då,lyssnade och gjorde rehaben till något kul, blev det istället en fantastisk start på en ny härlig resa 😊✨"

Rehab-klienternas egna ord

"Jag hade problem med diskbråck under 4 års tid. Har kört rehab inom och utom vården utan resultat, med sista utväg var operation. Men tack vare Marcus & Linnéa har jag gått från att inte kunna lyfta mina barn till att köra marklyft på under 6 månader. Tack för att jag fick mitt liv tillbaka! Ni är mina superhjältar!"

Rehab-klienternas egna ord

"Började på Revive med PT-pass som rehab. Hade stora problem med smärta i rygg och knä. Har idag kommit långt vad gäller träning och vikt. Vissa dagar är jag helt smärtfri, från att haft smärta på 10, i en 10gradig skala. Idag kan jag känna att det är roligt att gå till gymmet, när man ser vilka resultat det har gett."

Rehab-klienternas egna ord

”Det var en vän som rekommenderade att ta kontakt med Marcus efter min såg-skada i vaden. Utveckligen med min rehab har varit toppklass, har verkligen fått all hjälp som jag har behövt och är oerhört tacksam för allt” - Pontus

Rehab-klienternas egna ord

”Redan efter mitt 1:a rehab pass med Marcus så märkte jag stor förändring. Jag kan varmt rekommendera Revivie's smärtgrupp. Tummen upp ! Så skönt att slippa att ha ont hela tiden.” ~ Annika

OBS! Vi kommer inte sätta in medicinska behandlingar.

Nästa omgång startar Söndag 25/9 kl 16:30.

Anmälan Smärtgrupp