Revive Kristianstads logotyp

Revive yourself 70

ONLINEGRUPP Få hjälp av vår PT med träningsprogram, kostschema, utmaningar, egen grupp och föreläsningar online. Gör en förändring i 70 dagar av ditt liv, investera i dig själv och lev hälsosammare framöver!

Övervikt och fetma innebär en ökad risk att drabbas av ohälsa och är en av de främsta orsakerna till sjukdomsbördan och förtida död i Sverige.

Övervikt och fetma ökar risken för typ 2-diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdom, men även social stigmatisering och dess konsekvenser. För barn och unga med övervikt och fetma är risken stor att övervikt och fetma kvarstår i vuxen ålder, men också att det påverkar den fysiska och psykiska hälsan. För gravida kvinnor innebär övervikt och fetma, förutom en risk för deras hälsa, även ökad risk för graviditets- och förlossningskomplikationer och negativ påverkan på barnet. (folkhälsomyndigheten)

Är du motiverad att investera i dig själv?

Har du en övervikt eller vill minska risken att bli överviktig?

Då är det dags att ta tag i ditt mående.

Låt oss hjälpa dig att bli ditt bästa jag!

Statistiken för övervikt i Sverige

Så vad innebär Revive yorself 70?

OBS! Detta är en ONLINEGRUPP!

Under 70 dagar jobbar vi med beeteneförändring för att du ska lyckas få resultat under perioden men även klara av att fortsätta din resa på egen hand efter avslutad grupp!

Vi vill att du ska komma igång eller ta nästa steg med din träning och hälsa. Tycker du det är svårt att sköta och förstå en bra kosthållning? Du är inte ensam men låt oss hjälpa dig!

Du får ökad kunskap kring kost och kaloriintag och kaloriförbrukning där vi bryter ner det till en enkel förståelig nivå.

Nästa start (Videomöte-uppstart)

Januari 2023

Anmälan är nu öppen! Säkra din plats snarast för att få en garanterad plats.

får du tillgång till kostschema, träningsschema och blir inbjuden till en sluten facebookgrupp. Du har då chansen att sätta dig in i schemat inför videomötet där du kan ställa eventuella frågor.

Är gruppen klar och där kommer vi att köra en gemensam avslutning med presentation av resultat (Video).

Pris 2000kr för 70 dagar (Första 10 anmälningarna får 500kr rabatterat pris).

Har du friskvårdsbidrag? Be om ett friskvårdskvitto som du kan lämna till din arbetsgivare. Du kan även genomföra ditt köp via Epassi.

Frågor om framtida starter eller annat:

revivekristianstad@gmail.com

Kostschemat

Kostchemat

Våra kostscheman bygger på enkel och klassisk mat för hela familjen.

Du får ett kostschema utefter dina värden och energiförbrukning (vikt, ålder, kön, aktivitetsnivå). Kostschemat är väl beprövad av våra viktgrupper som vi kört i 5 år. Vi släpper varje år ca 4 nya upplagor av kostscheman. Du kan enkelt följa våra recept och kan enkelt byta ut saker vid allergi eller till vegitariskt.

Under dessa 70 dagar kan man köpa till extra kostscheman för endast 300kr (ord 600kr).

Träningen

Träningspassen under dessa 70 dagar kommer att kunna ske på olika sätt. Man kan välja på att få passupplägg för att köra i gymmet, hemma, utomhus, utan redskap.

Varje vecka kommer ni dessutom få en utmaning som kan göras på valfri plats. Man behöver inte ha någon erfarenhet av träning sedan tidigare.

Vi har god kunskap inom smärtproblematik så även du med skada kan vara med och vid behov justeras träningen efter din förmåga.

Vår PT Marcus som håller i utbildningen är utbildad PT, Lic Evidensbaserad Praktiker och blivit nominerad till årets PT i Sverige hela tre gånger. Han har vidareutbildat sig inom smärtproblematik/rehab och viktreglering och utbildar andra coacher runt om i Sverige i EBP Viktreglering.

Se video om viktreglering här

Personer som lyckats med en stor viktresa hos oss!

Emma -23 kg

”Mår så mycket bättre i hela mig. Hade inte klarat det så bra utan ert koncept och välkomnande gym”

Matilda -31kg

"I juli 2020 bestämde jag mig för att sätta stopp för en ohälsosam livsstil, ett beslut som skulle tagits långt mycket tidigare. I viktgruppen fick jag inte bara den kickstart jag behövde, utan träningsupplägg, kostscheman, coachning, redskap och kunskaper. Tack vare dessa har jag kunnat fortsätta på egen hand och nå flera av mina mål på kortare tid än jag kunnat drömma om. Jag är så tacksam för att ni hjälpt mig att förstå hur min kropp fungerar och vad den mår bäst av. Den fysiska förändringen är stor, men den mentala är ännu större."

PT för Revive yourself 70

Marcus Elsberg, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Marcus Elsberg

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic.Personlig Tränare, Medlem i Mensa, cert. Stark Genom Klimakteriet Coach, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Viktreglering, EBP Fystränare, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, Skkf Tävlingscoach, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och har tävlat och coachat inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost, träning och även kvinnokroppen. Under 2018, 2019 & 2020 blev han nominerad årets PT och Årets förebild 2021 via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skaderehabilitering. En entreprenör ut i fingerspetsarna som hela tiden strävar att utvecklas! Marcus drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sitt mål med träningen och rehabilitering. Han älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap. Han är även medlem i Mensa!

"Ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet"

Obs!

Detta är en ONLINEGRUPP.

Anmlan är bindande.

Revive yourself 70