Revive Kristianstads logotyp

Revive Meal

🍱🍴😍 Vi kan nu stolt presentera Revive Meal! 🍱🍴😍 Vi lagar kaloriberäknade matlådor som underlättar för dig som går på kostschema eller som bara vill äta bra mat med beräknat innehåll. Alla våra matlådor innehåller max 500kcal och är en godkänd lunch om du följer Revives kostschema. Vi garanterar ett högt proteininnehåll (minst 30 gram/låda) och viltköttet kommer lokalt ifrån en medlem som är jägare. Beställ genom att maila: Revivekristianstad@gmail.com

Vi håller nu stängt under sommaren och öppnar för beställning igen v. 31 med leverans v. 32.
Njut av sommaren 😎

Har ni önskemål på rätter så maila oss på revivekristianstad@gmail.com så tar vi kanske fram nya rätter när vi kör igång igen.

Läs mer här:

Revive Meal (@revivemeal) • Foton och videoklipp på Instagram (https://www.instagram.com/revivemeal/)

Beställ dina matlådor senast söndagar. Vi lagar matlådorna på Birgers trädgård under Måndagen och matlådorna finns sedan att hämta på Revive från Tisdagar.

Meny varierar från vecka till vecka så håll utkik på sociala medier där vi lägger ut veckans meny.

All mat vägs innan paketering för att säkerställa att varje låda hamnar under 500kcal.

Vi hjälper dig att spara tid med din matlagning. Du slipper handla, laga mat och räkna kalorier. Vill du ändra dina kostvanor så är Revive Meal något för dig. Komplettera gärna med våra kostscheman så kommer du ha möjligheten att få fantastiska resultat och en hållbar livsförändring.

Pris: 85kr styck, 750kr för 10 styck.

Beställ dina lådor idag!

.

.