Revive Kristianstads logotyp

Personlig träning, din PT i Kristianstad

Personlig tränare, PT - vi skräddarsyr din träning för att du ska nå dina mål inom träningen! Fördelarna med personlig träning är många, du känner dig trygg med att du tränar rätt - risken för skador minskar, tekniken blir bättre, du slipper fundera ut vad som ska tränas och hur ofta det krävs för att se resultat. När du bokar tid för PT, får du en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan.

Personlig träning ökar dina resultat

Du kan få hjälp och coachning med allt inom träning, kost och hälsa. Vi har bred kompetens när det gäller träningsupplägg, kostupplägg, viktminskning, muskeluppbyggnad, rehabilitering, mental träning, rörlighetsträning med mera. PT - ett säkert sätt att öka dina chanser till att nå dina mål inom träning!

Professionell PT i Kristianstad

För oss på Revive är personlig träning en viktig pusselbit i vår verksamhet och ett självklart val för majoriteten av våra medlemmar. Vi är alla Lic. Personliga Tränare och vidareutbildade inom Evidensbaserad Praktik. Vi strävar efter att alltid se till det sammanställda forskningsläget och att arbeta evidensbaserat med våra klienter. Det ger oss möjlighet att hjälpa klienter på bästa sätt, oavsett bakgrund och mål.

Hos oss får du PT och kostrådgivare i ett! Revive - ett självklart val när det kommer till PT i Kristianstad!

Ta hjälp av en PT i Kristianstad om:

  • Du behöver motivation till att börja träna.
  • Du behöver hjälp med rehabilitering av din smärtproblematik.
  • Du vill minska i vikt på ett bra och hållbart sätt och behöver en coach som hjälper dig.
  • Du är idrottare och vill bli bättre inom din idrott.
  • Du är/ har en ungdom som vill lära sig styrketräna.
  • Du vill ha ett eller flera träningsupplägg att köra i gymmet eller hemma.

Hur går det till om jag vill anlita en PT?

Kontakta oss när du är intresserad av att boka PT. Vi bokar en kostnadsfri konsultation där vi går igenom bakgrund, eventuella skador, målsättning m.m. Därefter presenterar vi bästa lösningen för dig.

Pris för PT

675kr/ pass,

575kr/ pass vid köp av 10h.

Se vår Instagram för aktuella kampanjer.

Vad väntar du på?

Bli ditt bästa jag

Boka en kostnadsfri konsultation idag!

Personliga Tränare på Revive

Personlig Tränare, instruktör

Adam Lee

Teoretisk grundutbildning - The Academy Lic.Träningsinstruktör - The Academy Lic. Personlig Tränare - The Academy Avancerad styrketräning och träningsplanering - The Academy Life style (hälsocoach), Calisthenics - Movdoo, EBP viktreglering, EBP idrottsnutrition, EBP Grundkurs, EBP Mamma, Instruktör & massör.

Adam har arbetat som personlig tränare i nio år. Han har bred kunskap inom kost och träning, allt ifrån tävlingssatsningar inom idrott och fitness till rehabilitering och hälsosamma livsstilar. Som Lic. Personlig Tränare skräddarsyr han ett schema som är utformat efter just dina behov och mål. Det är inte förvånande att han blivit nominerad till årets PT tre år i rad!

"Du och jag tillsammans ska skapa det bästa av dig."

Personlig Tränare, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer Johansson

Lic. Personlig Tränare, EBP Grundkurs, EBP Idrottsnutrition, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer har stor erfarenhet och har varit med i branschen länge. Han älskar att lära sig nya saker och läser gärna det senaste inom träning och hälsa. Kristoffer upplevs som omtänksam och är den som många av våra medlemmar gärna växlar några ord med. Kristoffer har en bred övningsbank och hjälper dig att hitta rätt i träningen och kosten som passar dig just nu.

"Allt är svårt innan det är lätt"

Caroline Bondesson

Personlig Tränare, Instruktör

Caroline har instruerat i många år. Nu tar hon klivet och utbildar sig till PT. Från början av 2023 hittar ni henne på gymgolvet som PT och som Instruktör.

Instruktör

Maria Seth

Lic Personlig Tränare, Certifierad EBP mamma, P.E.One-instruktör via Procedos, Instruktör

Maria har stor erfarenhet av att instruera. Hon har en bra kunskapsbank och är inte rädd för att testa på nya saker. Tidigare har Maria varit instruktör i cirkelträning, box, aerobics, step up, bodypump samt Core. Hos oss kommer ni att hitta henne som PT och coach för våra viktgrupper. Maria är väldigt driven och vill att du ska få ut maximalt av ett pass! maria Kör även gravid & mamma-träning på Revive.

Linnéa Henningsen, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Linnéa Henningsen

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach,Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Fystränare, EBP Viktreglering, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans. 2019 blev Linnéa nominerad till årets Gruppträningsinstruktör via Guldhjärtat! Linnéas utbildning har gett henne ett öga för detaljer vilket gör att hon lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Hon gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag.

"Change is inevitable, progress is optional"

Marcus Elsberg, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Marcus Elsberg

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic.Personlig Tränare, Medlem i Mensa, cert. Stark Genom Klimakteriet Coach, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Viktreglering, EBP Fystränare, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, Skkf Tävlingscoach, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och har tävlat och coachat inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost, träning och även kvinnokroppen. Under 2018, 2019 & 2020 blev han nominerad årets PT och Årets förebild 2021 via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skaderehabilitering. En entreprenör ut i fingerspetsarna som hela tiden strävar att utvecklas! Marcus drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sitt mål med träningen och rehabilitering. Han älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap. Han är även medlem i Mensa!

"Ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet"