Revive Kristianstads logotyp

Personlig Träning

Oavsett om du är nybörjare inom träning, har tappat suget eller vill prestera bättre inom en viss idrott så finns det alltid fördelar med personlig träning. Du får en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan. Vi är utbildade EBP-Praktiker och arbetar utifrån senaste evidensen primärt inom träning för smärtproblematik. pris från 550kr/pass. OBS! Vi har även VIPkort för 1699kr/mån där ingår 2h PT varje månad!

Personlig träning ökar dina resultat

Du kan få hjälp och coachning med allt inom träning, kost och hälsa. Vi har bred kompetens när det gäller träningsupplägg, kostupplägg, viktminskning, muskeluppbyggnad, rehabilitering, mental träning, rörlighetsträning med mera.

Vad väntar du på?

Bli ditt bästa jag

Personliga Tränare på Revive

Personlig Tränare, instruktör

Adam Lee

Teoretisk grundutbildning - The Academy Lic.Träningsinstruktör - The Academy Lic. Personlig Tränare - The Academy Avancerad styrketräning och träningsplanering - The Academy Life style (hälsocoach), Calisthenics - Movdoo, EBP viktreglering, EBP idrottsnutrition, EBP Grundkurs, Mammatränare, Instruktör, föreläsare & massör.

Adam har arbetat som personlig tränare i nio år. Han har bred kunskap inom kost och träning, allt ifrån tävlingssatsningar inom idrott och fitness till rehabilitering och hälsosamma livsstilar. Som Lic. Personlig Tränare skräddarsyr han ett schema som är utformat efter just dina behov och mål. Det är inte förvånande att han blivit nominerad till årets PT tre år i rad!

"Du och jag tillsammans ska skapa det bästa av dig."

Personlig Tränare, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer Johansson

Lic. Personlig Tränare, EBP Grundkurs, EBP Idrottsnutrition, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer har stor erfarenhet och har varit med i branschen länge. Han älskar att lära sig nya saker och läser gärna det senaste inom träning och hälsa. Kristoffer upplevs som omtänksam och är den som många av våra medlemmar gärna växlar några ord med. Kristoffer har en bred övningsbank och hjälper dig att hitta rätt i träningen och kosten som passar dig just nu.

"Allt är svårt innan det är lätt"

Instruktör

Maria Seth

Certifierad EBP mamma, P.E.One-instruktör via Procedos, Instruktör

Maria har stor erfarenhet av att instruera. Hon har en bra kunskapsbank och är inte rädd för att testa på nya saker. Tidigare har Maria varit instruktör i cirkelträning, box, aerobics, step up, bodypump samt Core. Hos oss kommer ni att hitta henne som PT och coach för våra viktgrupper. Maria är väldigt driven och vill att du ska få ut maximalt av ett pass! maria Kör även gravid & mamma-träning på Revive.

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

Hampus Persson

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

Hampus är trotts sin unga ålder väldig säker i sin roll som tränare. Han blev redan sitt första år som tränare nominerad till årets PT via Guldhjärtat! Hampus är känd för att vara tuff och kan ge ett utmanande pass för vem som helst!

"Ju mer jag tränar ju mer tur verkar jag ha"

Linnéa Henningsen, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Linnéa Henningsen

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach,Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Fystränare, EBP Viktreglering, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans. 2019 blev Linnéa nominerad till årets Gruppträningsinstruktör via Guldhjärtat! Linnéas utbildning har gett henne ett öga för detaljer vilket gör att hon lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Hon gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag.

"Change is inevitable, progress is optional"

Marcus Elsberg, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Marcus Elsberg

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic.Personlig Tränare, Medlem i Mensa, cert. Stark Genom Klimakteriet Coach, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Viktreglering, EBP Fystränare, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, Skkf Tävlingscoach, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och har tävlat och coachat inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost, träning och även kvinnokroppen. Under 2018, 2019 & 2020 blev han nominerad årets PT och Årets förebild 2021 via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skaderehabilitering. En entreprenör ut i fingerspetsarna som hela tiden strävar att utvecklas! Marcus drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sitt mål med träningen och rehabilitering. Han älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap. Han är även medlem i Mensa!

"Ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet"

För oss på Revive är Personlig Träning en viktig pusselbit i vår verksamhet och ett självklart val för majoriteten av våra medlemmar. Vi är alla Lic. Personliga Tränare och vidareutbildade inom Evidensbaserad Praktik. Vi strävar efter att alltid se till det sammanställda forskningsläget och att arbeta evidensbaserat med våra klienter. Det ger oss möjlighet att hjälpa klienter på bästa sätt, oavsett bakgrund och mål.

Ta hjälp av en PT om:

Du behöver motivation till att börja träna.

Du behöver hjälp med rehabilitering av din smärtproblematik.

Du vill minska i vikt på ett bra och hållbart sätt och behöver en coach som hjälper dig.

Du är idrottare och vill bli bättre inom din idrott.

Du är/ har en ungdom som vill lära sig styrketräna.

Du vill ha ett eller flera träningsupplägg att köra i gymmet eller hemma.

Hur går det till?

Kontakta oss så bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi går igenom bakgrund, eventuella skador, målsättning m.m. Därefter presenterar vi bästa lösningen för dig.

Pris: 650kr/ pass, 550kr/ pass vid köp av 10h. Se vår instagram för aktuella kampanjer.

Boka en kostnadsfri konsultation idag!