Revive Kristianstads logotyp

Aktuella tjänster

Vi har flera olika typer av medlemskap för hela familjen. Se vilket som passar dig bäst!

Viktminskningsgrupp

Ett perfekt alternativ för dig som behöver gå ner i vikt men som har svårt att hitta motivationen och disciplinen själv och som inte har möjlighet att anlita en PT regelbundet. Eftersom vi jobbar i grupp kan vi hålla priserna nere men ändå ge dig alla verktyg för att lyckas.

Företagspass

Vi har flera olika paketlösningar för företag och vårt mål är självklart att få igång alla på arbetsplatsen med någon form av träning. Vårt populäraste företagspaket är vår Företagskamp. Där ingår uppstart med föreläsning, vägning och testerför att sedan under x veckor träna och följa kostschema för att sedan köra uttester och vägning. Kul idé där man kan väva in tävlingsmoment mellan medarbetarna eller olika städer. Pris/pass 1500kr, rabatt vid köp av fler tillfällen.

Personlig Träning

Oavsett om du är nybörjare inom träning, har tappat suget eller vill prestera bättre inom en viss idrott så finns det alltid fördelar med personlig träning. Du får en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan. Vi är utbildade EBP-Praktiker och arbetar utifrån senaste evidensen primärt inom träning för smärtproblematik. pris från 550kr/pass. OBS! Vi har även VIPkort för 1699kr/mån där ingår 2h PT varje månad!

Smärtgrupp

Nyhet! Nu startar vi upp en smärtgrupp som riktar sig till dig med kronisk smärta. Tränare Marcus (PT & EBP-praktiker) & Läkare Erik. Vi kör löpande starter med 8 veckors omgångar. Pris: 2500kr Träff en gång i veckan i grupp. fritt träningskort på Revive under tiden för ickemedlemmar.

Spin of hope

Tack för ert deltagande i SPIN OF HOPE 2021! 🚴‍♂️🚴‍♀️ Vi ses igen 2022!

Revive Meal

🍱🍴😍 Vi kan nu stolt presentera Revive Meal! 🍱🍴😍 Vi lagar kaloriberäknade matlådor som underlättar för dig som går på kostschema eller som bara vill äta bra mat med beräknat innehåll. Alla våra matlådor innehåller max 500kcal och är en godkänd lunch om du följer Revives kostschema. Vi garanterar ett högt proteininnehåll (minst 30 gram/låda) och viltköttet kommer lokalt ifrån en medlem som är jägare. Beställ genom att maila: Revivekristianstad@gmail.com

Styrkegrupp/ Bulkgrupp

Detta är våra varianter på Styrekegrupper. Här får du fördelarna från PT fast till ett lägre pris eftersom ni är i grupp. Dessutom får du tävla mot dig själv för att slå dina egna resultat genom in- och ut-tester. Det ingår ett pass i veckan med gruppen (1 timme per gång), vägningar, bilder samt coachning längs vägen. På gruppens pass ligger fokus på att testa nya saker och träna på vår teknik i olika styrkemoment. Gymkort ingår för ickemedlemmar. Pris 2000kr för ickemedlemmar 8v och 1500kr för medlemmar 8v. Styrkegrupp är mer fokus på grunderna inom styrketräning. Bulkgrupp är mer fokus på öka i vikt/ muskelmassa och bli starka i sin redan befintliga träning.

Stadskamp/ Sommarkamp

Stadskamp är en tävling mellan våra lag internt och mot andra städer i Sverige. Alla städer coachas av en EBP praktiker som har hand om sitt lag och tävlingen går ut på att under fyra veckor minska mest i vikt och prestera bäst i fystesterna. I slutet koras ett vinnande lag. Vi i Kristianstad är regerande segrare, antar du utmaningen nästa omgång? ;) Stadskampen pågår under fyra veckor och Sommarkampen under sex veckor och där ingår kostschema, gymkort, lagträff varje vecka och vägning. Är du Team: Batman? Captain America? Hulk? Superman? Fantomen? Wonder Woman? Thor?

Yoga

Yoga kan hjälpa dig att hitta lugn, varva ner och sträcka ut din kropp. Vi kombinerar styrka med smidighet, koncentration och balans. I yogan är det mycket fokus på andningen. På Revive har vi olika typer av yoga som passar nybörjare och mer erfarna. Varmt välkommen på yoga i Kristianstad!

Öppet hus v.41

Avklarat! 💜 Vi öppnar upp dörrarna för öppet hus v. 41 💜

Kosttillskott & klädbutik

Kosttillskottsbutik: Vi är officiella återförsäljare till MMsports och du hittar delar av deras utbud i vår butik. Önskas något ur deras sortiment som vi inte har på plats så beställer vi hem det. NYHET! Vi är nu återförsäljare till Tyngres produkter. Finns på plats i shoppen och går att beställa hem via oss. Samma pris som på tyngres hemsida. Vi har även en klädkollektion på plats med Reviveloggan på. finns för män, kvinnor och barn. Vi är även återförsäljare till Reign, Monster, Foodbox, Solid nutrition med flera.

Träningshelg

Följ med oss på våra träningshelger 2022. Nytt resmål väntar kommande träningshelger! Ett paketerbjudande som innehåller allt. Vi står för mat, boende och träning. Mer info kommer!

Gym

Kristianstads personliga gym. vi hjälper dig att tycka om styrketräning och vi hjälper dig att utvecklas! Gymkort just nu för 400kr/mån!

Kostschema

Vill du bli hälsosammare, leva sunt och nå dina mål? Då vet du att kosten är extremt viktig för att ta dig dit. Vi hjälper dig med ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur och vad du ska äta. Vi erbjuder även specialkost med gluten och laktosfritt, vegetarian, vegan och IBS. Kostnad: 600kr så ingår tre Bia-vägningar.

Revive Open 2021

Söndag 5e september

Möhippa/ After Work/ Slutet sällskap

Vi anordnar Poledance som möhippa/ AW/ Slutet sällskap. Välj mellan 60 och 90min och vid 90min ingår en koreografi till önskad låt. Vi hjälper er att filma och fota under passet som ni sedan får tillgång till. Pris från 150kr/person. Vi anordnar även annan träning än Poledance om det önskas. Kontakta oss via formuläret eller maila revivekristianstad@gmail.com

Mammaträning

För dig som gravid eller nybliven mamma kör vi nu igång med gravid/mamma-grupper. Vill du veta hur du kan träna under din graviditet? Vill du ha hjälp att komma igång efter förlossningen? Träning har mängder med fördelar både fysisk och mentalt och rekommenderas till såväl gravida som nyblivna mammor. Vi som håller i träningen är utbildade Personliga Tränare och vidareutbildade inom EBP (Evidensbaserad Praktik) mammaträning.

Inbodyvägning

⚖️ Ny Inbodyvåg ⚖️ Det är den mest pålitliga vågen på marknaden idag och den som ger mest exakt resultat. Hela 98,6% jämfört med en DEXA-röntgen! Boka en vanlig vägning för endast 100kr (där ser du vikt, muskelmassa, fettprocent) eller med genomgång och tillgång till ett A4 med mängder av resultat för 300kr.

Poledance

Vi är unika med Poledance i Kristianstad. Vi erbjuder olika kurser och steg via Medborgarskolan. DU kan prova på kostnadsfritt. Vi erbjuder även klippkort för att träna själv där du kan träna när lokalen står tom. Pris: 10kort 00kr

Marsutmaningen

Vi introducerar nu... Marsutmaningen! 🤩🏃🏻‍♀️🧘🏽‍♂️🚴🏻‍♂️🏋🏿‍♂️ En lagtävling som passar ALLA och som bidrar till ökad vardagsmotion men även innehåller tuffa fysiska utmaningar i olika miljöer. Dessutom är det fina priser i prispotten till ett totalt värde av 5000kr🥇 Reglerna är enkla: Samla ihop ett lag på Max 6 deltagare och utför så många av utmaningarna som möjligt mellan 1 och 31 mars 👊🏼 Anmälningsavgiften är endast 500kr per person och då ingår fri träning hos oss (gym och gruppträning) under mars månad. Du behöver inte vara medlem hos oss för att delta. Utmaningarna består av allt ifrån 3 timmars Jägarvila till att gå 2 miljoner steg 🤪 Hur ni delar upp det sinsemellan och på hur många dagar/tillfällen är helt upp till er. Ni redovisar era utmaningar till oss digitalt efterhand som ni checkar av dem, ni behöver alltså varken träffa oss eller de andra lagmedlemmarna för att vara med i utmaningen. Om flera lag klarar alla utmaningarna så lottar vi en vinnare, annars är det laget som klarat flest antal utmaningar när månaden är slut som vinner. Vinnande laget får utöver priset tillbaka sina anmälningsavgifter! 😲 Under mars månad kommer det även dyka upp mindre sidoutmaningar varje vecka där man vinner separata priser 🙌🏼 Anmälan görs till ReviveKristianstad@gmail.com och vi behöver alla lagmedlemmarnas namn, telefonnummer samt mail. Vi vill dessutom ha ett lagnamn och en lagledare som är ansvarig för redovisningen och kontakten med oss under tävlingens gång. #revivekristianstad #revivemarsutmaning

PT Online

🏋️💻Nyhet! Revive goes PT-Online 💻🏋️‍♀️ Har du inte tid eller möjlighet att ta dig in till oss på Revive? Vill du hellre träna hemma eller på ditt lokala gym där du bor? Ta det lugnt, vi på Revive kan hjälpa dig ändå! Få möjlighet till hundratals träningsscheman som är anpassande till din träningsmiljö. Med varje träningsschema medföljer en instruktionsvideo så du med lätthet kan utföra övningen med god teknik. Vi har kostschema/recept med säsongens smaker för er som har en önskan om viktreglering. Boka en kostnadsfri onlinekonsultation och få hjälp av en av våra högutbildade personliga tränare. Vad väntar du på? ”Om inte du kan komma till Revive, så kommer Revive till dig” Pris träningsschema 1st: 300kr & 2st: 500kr Pris kostschema 1st: 600kr & 2st: 1000kr Tipsa era vänner/ familj som inte har möjligheten att besöka oss fysiskt 😊

Ungdoms PT

Att träna rätt i gymnet är viktigt, kanske extra viktigt när det gäller barn/ ungdommar. Vi anser att alla som börjar med styrketräning av olika anledningar behöver en bra grund att bygga vidare på. Med hjälp av Personlig Träning för ungdommar lär dem sig att träna rätt och minska skaderisken. Självklart har vi rabatterat pris för denna tjänst. Pris från 275kr/h

Idrottslag/ föreningspass

Vi är utbildade EBP Fystränare och arbetar med lag som individer för att hjälpa att optimera prestationen inom idrotten. Vi har olika paketeringar och arbetar oftast med ett pass i veckan för idrottslag. Vi erbjuder även enstaka träningstillfällen. pris 1000kr/pass, rabatterat pris vid köp av flera pass.