Revive Kristianstads logotyp

Aktuella tjänster

Vi har flera olika typer av medlemskap för hela familjen. Se vilket som passar dig bäst!

Viktminskningsgrupp

Viktminskningsgruppen vänder sig till dig som behöver en push för att hitta motivationen till att gå ner i vikt! Förutom egna träningspass får ni som klienter receptbaserade kostscheman och ett professionellt stöd från personliga tränare! Revive's viktminskningsgrupp erbjuder varaktig viktminskning och förbättrad hälsa för dig som vill påbörja en livsstilsförändring!

Stark Kvinna 40+

Nyhet! Vi startar nu gruppen för dig som är kvinna 40+ och vill ha hjälp med att komma igång eller få hjälp med träning och mårendet.

Sommarkampen

Årets tävling! Anmäl dig nu till 6 veckor där du kämpar tillsammans med ditt lag i roliga utmaningar! Är du Team: Batman? Captain America? Hulk? Superman? Wonder Woman? Thor? Spiderman? Eller vårt nya lag Flash?

Marsutmaningen 2023

Samla ihop ditt lag och ladda inför den största Marsutmaningen hittills!

Mammaträning

För dig som gravid eller nybliven mamma kör vi nu igång med gravid/mamma-grupper. Vill du veta hur du kan träna under din graviditet? Vill du ha hjälp att komma igång efter förlossningen? Träning har mängder med fördelar både fysisk och mentalt och rekommenderas till såväl gravida som nyblivna mammor. Vi som håller i träningen är utbildade Personliga Tränare och vidareutbildade inom EBP (Evidensbaserad Praktik) mammaträning.

Spin of hope

25 mars 2023 Kl. 07:00-19:00

Pole-DanceCamp

Två fullspäckade dagar med allt ifrån Exotic Pole och Flow till Twerk och Yoga! Fre 6/1 & Lör 7/1 bjuder Revive och Hässleholm Pole in såväl nybörjare som mer rutinerade poledansare till vår första polecamp.

Personlig träning, din PT i Kristianstad

Personlig tränare, PT - vi skräddarsyr din träning för att du ska nå dina mål inom träningen! Fördelarna med personlig träning är många, du känner dig trygg med att du tränar rätt - risken för skador minskar, tekniken blir bättre, du slipper fundera ut vad som ska tränas och hur ofta det krävs för att se resultat. När du bokar tid för PT, får du en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan.

Julgrisen

Revives första Functional fitnesstävling är nu här! JULEGRISEN 2022! När: Lördag 17 December kl 09:00 drar vi igång. En tävling som passar dig som har gått X-fitgruppen eller håller på med liknande träning och är tävlingssugen. Här tävlar vi en och en, alla mot alla i fysiska utmaningar där samspelet mellan styrka, kondition och taktik är avgörande för att ta hem visten i Julegrisen 2022.

Yoga

Yoga kan hjälpa dig att hitta lugn, varva ner och sträcka ut din kropp. Vi kombinerar styrka med smidighet, koncentration och balans. I yogan är det mycket fokus på andningen. På Revive har vi olika typer av yoga som passar nybörjare och mer erfarna. Varmt välkommen på yoga i Kristianstad!

Seniorgrupp

anmäl dig eller någon du tycker om som är 55+ och som vill träna i grupp som leds av en Personlig Tränare.

Studentkort Revive

Revive ~Kristianstads personliga gym! Vi har 1300 luftiga kvadratmeter med det senaste inom träning och friskvård. Hos oss är hela familjen välkommen, alltid. Erbjudande till dig som student: Gym 350kr/mån (ord 450kr) Gruppträning 250kr/mån (ord 350kr) Guld (gym+gruppträning) 400kr/mån (ord 570kr) 200kr startavgift tillkommer, priserna gäller utan bindningstid (ord bindningstid 12 månader) Student-intyg/bevis krävs. Vi erbjuder: • Funktionellt gym med fokus på fria vikter • Gruppträning både inomhus och utomhus • Personlig Träning med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser • Rehabilitering av skador och smärtproblematik med evidensbaserade praktiker • PT-grupper med olika inriktningar (t.ex styrka, Xfit, OCR-träning) • Viktminskningsgrupper med både kost- och träning för hållbara och långsiktiga resultat • Massage Öppet 05-23 alla dagar Oftast bemannat 8-20 på varadagar och 9-13 på helger För aktuella kampanjer och erbjudanden kan ni alltid kontakta oss på revivekristianstad@gmail.com Ringa oss på 0702250199 eller kolla in vår hemsida www.revivekristianstad.se Välkomna!

Barn & Ungdomsträning

Nu kör vi igång med barn & ungdomsgrupper igen. Har du barn/ungdommar som vill hitta aktiviteter i sommar? Då har vi lösningen.

Styrkegrupp/ Bulkgrupp

Detta är våra varianter på Styrekegrupper. Här får du fördelarna från PT fast till ett lägre pris eftersom ni är i grupp. Dessutom får du tävla mot dig själv för att slå dina egna resultat genom in- och ut-tester. Det ingår ett pass i veckan med gruppen (1 timme per gång), vägningar, bilder samt coachning längs vägen. På gruppens pass ligger fokus på att testa nya saker och träna på vår teknik i olika styrkemoment. Gymkort ingår för ickemedlemmar. Pris 2250kr för ickemedlemmar 8v och 1750kr för medlemmar 8v. Styrkegrupp är mer fokus på grunderna inom styrketräning. Bulkgrupp är mer fokus på öka i vikt/ muskelmassa och bli starka i sin redan befintliga träning.

X-Fit

Succékonceptet Revive X-Fit är tillbaka! Anmäl dig till nästa omgång.

Karisma

Önskar du veta mer om kvinnokroppen, stress, sömn, vad som sker i kroppen vid åldrande och träningens påverkan? Önskar du lära dig mer om kost och viktminskning?

Revive yourself 70

ONLINEGRUPP Få hjälp av vår PT med träningsprogram, kostschema, utmaningar, egen grupp och föreläsningar online. Gör en förändring i 70 dagar av ditt liv, investera i dig själv och lev hälsosammare framöver!

Massage

Vi välkomnar Stefan och Merita som kommer att köra massage hos oss.

3 års jubileum

Vi firar 3 år och kommer under v.42 att ha öppet hus. Kontakta oss för en frivecka där du testa på vårt gruppträningsutbud eller provträna kostnadsfritt i gymmet vid ett tillfälle.

GravidYoga

Yoga anpassad för dig som är gravid! 6 tillfällen 850kr (700kr medlem). Nästa uppstart? kontakta oss Anmäl dig längre ner på sidan!

Företagspaket

Vi erbjuder färdiga paket för företag och föreningar. Vi har både hel- & halvdagspaket där ni kan justera aktiviteterna om så önskas. Längst ner på sidan hittar ni vårt fulla aktivitetsutbud samt formulär för bokningsförfrågan.

Poledance

Vi är unika med Poledance i Kristianstad. Vi erbjuder olika kurser och steg via Medborgarskolan. DU kan prova på kostnadsfritt. Vi erbjuder även klippkort för att träna själv där du kan träna när lokalen står tom. Pris: 10kort 600kr. I sommar kan du även köra Open Pole med instruktör, se mer på medborgarskolans hemsida.

Kosttillskott & klädbutik

Kosttillskottsbutik: Vi är officiella återförsäljare till MMsports och du hittar delar av deras utbud i vår butik. Önskas något ur deras sortiment som vi inte har på plats så beställer vi hem det. Vi är nu återförsäljare till Tyngres produkter. Finns på plats i shoppen och går att beställa hem via oss. Samma pris som på tyngres hemsida. Vi har även en klädkollektion på plats med Reviveloggan på. finns för män, kvinnor och barn. Vi är även återförsäljare till Reign, Monster, Foodbox, Solid nutrition med flera.

Ungdoms PT

Att träna rätt i gymnet är viktigt, kanske extra viktigt när det gäller barn/ ungdommar. Vi anser att alla som börjar med styrketräning av olika anledningar behöver en bra grund att bygga vidare på. Med hjälp av Personlig Träning för ungdommar lär dem sig att träna rätt och minska skaderisken. Självklart har vi rabatterat pris för denna tjänst. Pris från 300kr/h vid köp av 10h, 1h 350kr.

Inbodyvägning

⚖️ Ny Inbodyvåg ⚖️ Det är den mest pålitliga vågen på marknaden idag och den som ger mest exakt resultat. Hela 98,6% jämfört med en DEXA-röntgen! Boka en vanlig vägning för endast 100kr (där ser du vikt, muskelmassa, fettprocent, fettmassa, BMR) med genomgång eller väg dig själv för endast 50kr och se vikt, fettprocent och muskelmassa.

Smärtgrupp

Nu startar vi upp en smärtgrupp som riktar sig till dig med kronisk smärta. Tränare Marcus (PT & EBP-praktiker) & Läkare Erik. Vi kör löpande starter med 8 veckors omgångar. Pris: 2500kr Träff en gång i veckan i grupp. fritt träningskort på Revive under tiden för ickemedlemmar.

Kostschema

Vill du bli hälsosammare, leva sunt och nå dina mål? Då vet du att kosten är extremt viktig för att ta dig dit. Vi hjälper dig med ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur och vad du ska äta. Vi erbjuder även specialkost med gluten och laktosfritt, vegetarian, vegan och IBS. Kostnad: 600kr så ingår Inbody-vägningar.

Svensexa/ Möhippa/ After Work/ Slutet sällskap

Vi anordnar Poledance som svensexa/ möhippa/ AW/ Slutet sällskap. Välj mellan 45, 60 och 90min och vid 90min ingår en koreografi till önskad låt. Vi hjälper er att filma och fota under passet som ni sedan får tillgång till. Vi anordnar även annan träning än Poledance om det önskas. Kontakta oss via formuläret eller maila revivekristianstad@gmail.com. Pris: 3-10 personer 45min 1500kr, 60min 1750kr, 90min 2500kr. 11-19 personer 45min 1750kr, 60min 2250, 90min 3250kr.

Gym

Kristianstads personliga gym. vi hjälper dig att tycka om styrketräning och vi hjälper dig att utvecklas! Gymkort för 450kr/mån!

Företagspass

Vi har flera olika paketlösningar för företag och vårt mål är självklart att få igång alla på arbetsplatsen med någon form av träning. Vårt populäraste företagspaket är vår Företagskamp. Där ingår uppstart med föreläsning, vägning och testerför att sedan under x veckor träna och följa kostschema för att sedan köra uttester och vägning. Kul idé där man kan väva in tävlingsmoment mellan medarbetarna eller olika städer. Pris/pass 1500kr, rabatt vid köp av fler tillfällen.

Idrottslag/ föreningspass

Vi är utbildade EBP Fystränare och arbetar med lag som individer för att hjälpa att optimera prestationen inom idrotten. Vi har olika paketeringar och arbetar oftast med ett pass i veckan för idrottslag. Vi erbjuder även enstaka träningstillfällen. pris 1000kr/pass, rabatterat pris vid köp av flera pass.