Revive Kristianstads logotyp

Aktuella tjänster

Vi har flera olika typer av medlemskap för hela familjen. Se vilket som passar dig bäst!

Viktminskningsgrupp

Ett perfekt alternativ för dig som behöver gå ner i vikt men som har svårt att hitta motivationen och disciplinen själv och som inte har möjlighet att anlita en PT regelbundet. Eftersom vi jobbar i grupp kan vi hålla priserna nere men ändå ge dig alla verktyg för att lyckas.

PT Online

🏋️💻Nyhet! Revive goes PT-Online 💻🏋️‍♀️ Har du inte tid eller möjlighet att ta dig in till oss på Revive? Vill du hellre träna hemma eller på ditt lokala gym där du bor? Ta det lugnt, vi på Revive kan hjälpa dig ändå! Få möjlighet till hundratals träningsscheman som är anpassande till din träningsmiljö. Med varje träningsschema medföljer en instruktionsvideo så du med lätthet kan utföra övningen med god teknik. Vi har kostschema/recept med säsongens smaker för er som har en önskan om viktreglering. Boka en kostnadsfri onlinekonsultation och få hjälp av en av våra högutbildade personliga tränare. Vad väntar du på? ”Om inte du kan komma till Revive, så kommer Revive till dig” Pris träningsschema 1st: 300kr & 2st: 500kr Pris kostschema 1st: 600kr & 2st: 1000kr Tipsa era vänner/ familj som inte har möjligheten att besöka oss fysiskt 😊

Stadskamp

Stadskamp är en tävling mellan våra lag internt och mot andra städer i Sverige. Alla städer coachas av en EBP praktiker som har hand om sitt lag och tävlingen går ut på att under fyra veckor minska mest i vikt och prestera bäst i fystesterna. I slutet koras ett vinnande lag. Vi i Kristianstad är regerande segrare, antar du utmaningen nästa omgång? ;) Kampen pågår under fyra veckor och där ingår kostschema, gymkort, lagträff varje vecka och vägning. Pris 1800kr ickemedlemmar, 1200kr för medlemmar, lagtröja ingår. Är du Team: Batman? Captain America? Hulk? Superman? Eller varför inte vårt nya lag Fantomen?

Personlig Träning

Oavsett om du är nybörjare inom träning, har tappat suget eller vill prestera bättre inom en viss idrott så finns det alltid fördelar med personlig träning. Du får en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan. Vi är utbildade EBP-Praktiker och arbetar utifrån senaste evidensen primärt inom träning för smärtproblematik. pris från 550kr/pass. OBS! Vi har även VIPkort för 1299kr/mån där ingår 2h PT varje månad!

Ungdoms PT

Att träna rätt i gymnet är viktigt, kanske extra viktigt när det gäller barn/ ungdommar. Vi anser att alla som börjar med styrketräning av olika anledningar behöver en bra grund att bygga vidare på. Med hjälp av Personlig Träning för ungdommar lär dem sig att träna rätt och minska skaderisken. Självklart har vi rabatterat pris för denna tjänst. Pris från 275kr/h

Kosttillskott & klädbutik

Kosttillskottsbutik: Vi är officiella återförsäljare till MMsports och du hittar delar av deras utbud i vår butik. Önskas något ur deras sortiment som vi inte har på plats så beställer vi hem det. Vi har även en klädkollektion på plats med Reviveloggan på. finns för män, kvinnor och barn. Vi är även återförsäljare till Reign, Monster, Foodbox, Lohilio, Nick´s, Solid nutrition med flera.

Poledance

Vi är unika med Poledance i Kristianstad. Vi erbjuder olika kurser och steg via Medborgarskolan. DU kan prova på kostnadsfritt. Vi erbjuder även klippkort för att träna själv där du kan träna när lokalen står tom. Pris: 10kort 500kr

Idrottslag/ föreningspass

Vi är utbildade EBP Fystränare och arbetar med lag som individer för att hjälpa att optimera prestationen inom idrotten. Vi har olika paketeringar och arbetar oftast med ett pass i veckan för idrottslag. Vi erbjuder även enstaka träningstillfällen. pris 1000kr/pass, rabatterat pris vid köp av flera pass.

Mammaträning

För dig som gravid eller nybliven mamma/förälder till en bäbis som vill stärka upp kroppen och komma igång med träningen. Träna i grupp med andra nyblivna föräldrar där bäbisen kan vara med under passet. Nya grupper startar i 29/9 kl 11:00!

Bulkgrupp/ Bulkgrupp Light

Detta är våra varianter på Styrekegrupper. Här får du fördelarna från PT fast till ett lägre pris eftersom ni är i grupp. Dessutom får du tävla mot dig själv för att slå dina egna resultat genom in- och uttester. Det ingår kostschema med fokus på muskeluppbyggnad, ett pass i veckan med gruppen (1 timme per gång), , vägningar, bilder samt coachning längs vägen. På gruppens pass ligger fokus på att testa nya saker och träna på vår teknik i olika styrkemoment. Gymkort ingår för ickemedlemmar. Pris 2000kr för ickemedlemmar 8v och 1500kr för medlemmar 8v.

Företagspass

Vi har flera olika paketlösningar för företag och vårt mål är självklart att få igång alla på arbetsplatsen med någon form av träning. Vårt populäraste företagspaket är vår Företagskamp. Där ingår uppstart med föreläsning, vägning och testerför att sedan under x veckor träna och följa kostschema för att sedan köra uttester och vägning. Kul idé där man kan väva in tävlingsmoment mellan medarbetarna eller olika städer. Pris/pass 1500kr, rabatt vid köp av fler tillfällen.

Kostschema

Vill du bli hälsosammare, leva sunt och nå dina mål? Då vet du att kosten är extremt viktig för att ta dig dit. Vi hjälper dig med ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur och vad du ska äta. Vi erbjuder även specialkost med gluten och laktosfritt, vegetarian, vegan och IBS. Kostnad: 600kr så ingår tre Bia-vägningar.

Möhippa/ After Work/ Slutet sällskap

Vi anordnar Poledance som möhippa/ AW/ Slutet sällskap. Välj mellan 60 och 90min och vid 90min ingår en koreografi till önskad låt. Vi hjälper er att filma och fota under passet som ni sedan får tillgång till. Pris från 150kr/person. Vi annordnar även annan träning än poledance om det önskas. Kontakta oss via formuläret eller maila revivekristianstad@gmail.com