Revive Kristianstads logotyp

Om oss

Gruppbild på Team revive

Team Revive

Vi som jobbar på ditt gym Revive har erfarenhet inom flera olika områden och kompletterar varandra utmärkt i kunskap och utbildningar. Detta gör att Revive har ett vinnande koncept för träning, kost, välmående och bra hälsa!

Kristianstads bästa gym med välutbildad personal

Alla vill vi må bra och ha en god hälsa! Vi på Revive vill gärna vara med och uppmuntra dig till att ta steget till smart träning och en hållbar kost! Därför har vi stor kunskap, mycket engagemang och god utbildning inom olika delar av träning och kostrådgivning!

Träning på gym med personliga tränare

Att ha en personlig tränare på ett gym är ett utmärkt sätt att ta din träning till nästa nivå! Eller om du inte riktigt vet hur du ska komma igång, då kan en personlig tränare peppa och få igång dig!

Läs mer om oss och våra utbildningar längre ner på sidan!

Kontakt

Vi som jobbar här

Linnéa Henningsen, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Linnéa Henningsen

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach,Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Fystränare, EBP Viktreglering, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans. 2019 blev Linnéa nominerad till årets Gruppträningsinstruktör via Guldhjärtat! Linnéas utbildning har gett henne ett öga för detaljer vilket gör att hon lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Hon gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag.

"Change is inevitable, progress is optional"

Marcus Elsberg, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Marcus Elsberg

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic.Personlig Tränare, Medlem i Mensa, cert. Stark Genom Klimakteriet Coach, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Viktreglering, EBP Fystränare, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, Skkf Tävlingscoach, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och har tävlat och coachat inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost, träning och även kvinnokroppen. Under 2018, 2019 & 2020 blev han nominerad årets PT och Årets förebild 2021 via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skaderehabilitering. En entreprenör ut i fingerspetsarna som hela tiden strävar att utvecklas! Marcus drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sitt mål med träningen och rehabilitering. Han älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap. Han är även medlem i Mensa!

"Ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet"

Personlig Tränare, instruktör

Adam Lee

Teoretisk grundutbildning - The Academy Lic.Träningsinstruktör - The Academy Lic. Personlig Tränare - The Academy Avancerad styrketräning och träningsplanering - The Academy Life style (hälsocoach), Calisthenics - Movdoo, EBP viktreglering, EBP idrottsnutrition, EBP Grundkurs, EBP Mamma, Instruktör & massör.

Adam har arbetat som personlig tränare i nio år. Han har bred kunskap inom kost och träning, allt ifrån tävlingssatsningar inom idrott och fitness till rehabilitering och hälsosamma livsstilar. Som Lic. Personlig Tränare skräddarsyr han ett schema som är utformat efter just dina behov och mål. Det är inte förvånande att han blivit nominerad till årets PT tre år i rad!

"Du och jag tillsammans ska skapa det bästa av dig."

Personlig Tränare, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer Johansson

Lic. Personlig Tränare, EBP Grundkurs, EBP Idrottsnutrition, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer har stor erfarenhet och har varit med i branschen länge. Han älskar att lära sig nya saker och läser gärna det senaste inom träning och hälsa. Kristoffer upplevs som omtänksam och är den som många av våra medlemmar gärna växlar några ord med. Kristoffer har en bred övningsbank och hjälper dig att hitta rätt i träningen och kosten som passar dig just nu.

"Allt är svårt innan det är lätt"

Instruktör

Maria Seth

Lic Personlig Tränare, Certifierad EBP mamma, P.E.One-instruktör via Procedos, Instruktör

Maria har stor erfarenhet av att instruera. Hon har en bra kunskapsbank och är inte rädd för att testa på nya saker. Tidigare har Maria varit instruktör i cirkelträning, box, aerobics, step up, bodypump samt Core. Hos oss kommer ni att hitta henne som PT och coach för våra viktgrupper. Maria är väldigt driven och vill att du ska få ut maximalt av ett pass! maria Kör även gravid & mamma-träning på Revive.

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

Hampus Persson

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

Hampus är trotts sin unga ålder väldig säker i sin roll som tränare. Han blev redan sitt första år som tränare nominerad till årets PT via Guldhjärtat! Hampus är känd för att vara tuff och kan ge ett utmanande pass för vem som helst!

"Ju mer jag tränar ju mer tur verkar jag ha"

Instruktör

Alexandra Ivstam

Spinninginstruktör, Matrix Ride

Alexandra har under 9 år instruerat som spinningledare. Hon har utbildning inom ledarskap, coachning med inriktning på spinning. På Revive hittar ni henne som ledare för spinning intervall och distans när hon själv inte tränar. Alexandra har gjort en fantastisk resa med sin egen kropp och prestation under tiden hon tränat på Revive.

Paulina Primancenkovaite

Instruktör

Paulina är ledare i flera barnklasser på Revive. Hon går på Lunds dans- & musikalgymnasium.

Agnes Ewerman

Instruktör, receptionist

Agnes håller i flera barnklasser på Revive och är även instruktör för gruppträningspass. Hon har själv dansat sedan barnsben.

Jennifer Järsberg

Spinninginstruktör, Instruktör.

Jennifer har från och till själv hållt på med träning, både i grupp och enskilt, i flera år. Men det är som medlem på Revive som träningen verkligen tagit fart. Nu älskar Jennifer att träna och vill dela den glädjen och känslan med fler. Jennifer tycker att träna i grupp ofta kan ge den där lilla extra kicken att verkligen ge sitt allt. Hon är driven samt van vid att leda, coacha och peppa individer till att utmana sig själva vilket hon använder sig av i sin roll som instruktör.

Lotta Ljungberg

Yogainstruktör

Lotta har många års erfarenhet av att själv utöva yoga. Hon trivs med lite tuffare yoga och vill inspirera fler att börja med yoga.

Receptionist, Instruktör

Cornelia Malmberg

Receptionist, Instruktör, Lic Personlig Tränare

Corre hittar ni som instruktör på flera av våra gruppträningspass varje vecka.

Instruktör, Receptionist

Caroline Lindgård

Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos.

Carro är som klippt och skuren för att vara instruktör med sin bakgrund som lärare och flitig träningsbakgrund. Via extremt bra förståelse och rörelsemönster som deltagare på passen blev hon headhuntad av Marcus och Linnéa. Carro hittar ni på bland annat Cirkelpass där hon aktivt kör passen med deltagarna och pressar dem till deras fulla potential, hon är även en av Revives P.E.One-instruktörer.

"Man orkar alltid lite till och mer än man tror"

Mimmi Carlsson

instruktör

Mimmi är våra nya spinningsinstruktör. Med många års erfarenhet som deltagare på spinning tar hon nu för första gången steget och blir instruktör.

Instruktör

Cia Jansson

Yogainstruktör, Spinninginstruktör, Matrix ride

Johanna Johansson

Instruktör

instruktör

Matilda Selén

Instruktör

Matilda är ett nytillskott som instruktör hos oss. Hon har själv gjort en fantastisk resa sedan hon startade på Revive. Ni hittar henne på passen HIIT&Spinn och Spinning.

Instruktör

Ellen Sukel

Instruktör

Ellen har mycket erfarenhet av träning och instruerande. Hon är ett nytillskott hos oss och ni hittar henne på HIIT-passet. Ellen är stark och har tävlat inom Strong-Woman!

Instruktör

Emma Karlsson

Spinninginstruktör

Caroline Bondesson

Personlig Tränare, Instruktör

Caroline har instruerat i många år. Nu tar hon klivet och utbildar sig till PT. Från början av 2023 hittar ni henne på gymgolvet som PT och som Instruktör.

Kontakta oss