Revive Kristianstads logotyp

Om oss

Gruppbild på Team revive

Team Revive

Personal

Kontakt

Vi som jobbar

Linnéa Henningsen, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Linnéa Henningsen

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach,Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Fystränare, EBP Viktreglering, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans. 2019 blev Linnéa nominerad till årets Gruppträningsinstruktör via Guldhjärtat! Linnéas utbildning har gett henne ett öga för detaljer vilket gör att hon lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Hon gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag.

"Change is inevitable, progress is optional"

Marcus Elsberg, Grundare och ägare, Personlig Tränare, Instruktör

Marcus Elsberg

Grundare & ägare av företaget. Lic. Evidensbaserad Praktiker (grundkurs, steg 1,2,3 & 4), Lic.Personlig Tränare, Medlem i Mensa, cert. Stark Genom Klimakteriet Coach, EBP Neuroscience pain modulation, EBP idrottsnutrition, EBP Viktreglering, EBP Fystränare, EBP Plyo, 3D-Mammatränare, Skkf Tävlingscoach, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och har tävlat och coachat inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost, träning och även kvinnokroppen. Under 2018, 2019 & 2020 blev han nominerad årets PT via guldhjärtat tack vare hans engagemang och hjälp till klienter med framförallt skaderehabilitering. En entreprenör ut i fingerspetsarna som hela tiden strävar att utvecklas! Marcus drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sitt mål med träningen och rehabilitering. Han älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap. Han är även medlem i Mensa!

"Ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet"

Personlig Tränare, instruktör

Adam Lee

Teoretisk grundutbildning - The Academy Lic.Träningsinstruktör - The Academy Lic. Personlig Tränare - The Academy Avancerad styrketräning och träningsplanering - The Academy Life style (hälsocoach), Calisthenics - Movdoo, EBP viktreglering, EBP idrottsnutrition, EBP Grundkurs, Mammatränare, Instruktör, föreläsare & massör.

Adam har arbetat som personlig tränare i sju år. Han har bred kunskap inom kost och träning, allt ifrån tävlingssatsningar inom idrott och fitness till rehabilitering och hälsosamma livsstilar. Som Lic. Personlig Tränare skräddarsyr han ett schema som är utformat efter just dina behov och mål.

"Du och jag tillsammans ska skapa det bästa av dig."

Personlig Tränare, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer Johansson

Lic. Personlig Tränare, EBP Grundkurs, EBP Idrottsnutrition, Instruktör, Företagsansvarig

Kristoffer har stor erfarenhet och har varit med i branschen länge. Han älskar att lära sig nya saker och läser gärna det senaste inom träning och hälsa. Kristoffer upplevs som omtänksam och är den som många av våra medlemmar gärna växlar några ord med. Kristoffer har en bred övningsbank och hjälper dig att hitta rätt i träningen och kosten som passar dig just nu.

"Allt är svårt innan det är lätt"

Instruktör, Receptionist

Caroline Lindgård

Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos.

Carro är som klippt och skuren för att vara instruktör med sin bakgrund som lärare och flitig träningsbakgrund. Via extremt bra förståelse och rörelsemönster som deltagare på passen blev hon headhuntad av Marcus och Linnéa. Carro hittar ni på bland annat Cirkelpass där hon aktivt kör passen med deltagarna och pressar dem till deras fulla potential, hon är även en av Revives P.E.One-instruktörer.

"Man orkar alltid lite till och mer än man tror"

Instruktör

Maria Seth

Certifierad P.E.One-instruktör via Procedos, Instruktör

Maria har stor erfarenhet av att instruera. Hon har en bra kunskapsbank och är inte rädd för att testa på nya saker. Tidigare har Maria varit instruktör i cirkelträning, box, aerobics, step up, bodypump samt Core. Hos oss kommer ni att hitta henne på bland annat Bootcamp, TRXpass och P.E.One. Maria är väldigt driven och vill att du ska få ut maximalt av ett pass!

Instruktör

Alexandra Ivstam

Spinninginstruktör, Matrix Ride

Alexandra har under 9 år instruerat som spinningledare. Hon har utbildning inom ledarskap, coachning med inriktning på spinning. På Revive hittar ni henne som ledare för spinning intervall och distans när hon själv inte tränar. Alexandra har gjort en fantastisk resa med sin egen kropp och prestation under tiden hon tränat på Revive.

Instruktör

Frida Frank

Spinninginstruktör

Frida har tränat spinning och annan gruppträning sen hon var 17 år, med uppehåll för mammaledigheter. Hon tycker det är en härlig känsla och gemenskap med gruppträning. Som instruktör har hon erfarenhet från både spinning (LesMills RPM upplägg och andra former) men även bodypump. Hennes instruktörsbana startade 2008 och tog en paus 2016. Nu är hon redo att köra igen hos oss på Revive!

Instruktör

Cia Jansson

Yogainstruktör, Spinninginstruktör, Matrix ride

Receptionist

Alicja Tadla

Receptionist

Receptionist, Lokalvårdare

Natasha Zahorodnia

Receptionist, Lokalvårdare

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

Hampus Persson

Personlig Tränare, Instruktör, Receptionist

"Ju mer jag tränar ju mer tur verkar jag ha"

Jennifer Järsberg

Spinninginstruktör, Instruktör.

Jennifer har från och till själv hållt på med träning, både i grupp och enskilt, i flera år. Men det är som medlem på Revive som träningen verkligen tagit fart. Nu älskar Jennifer att träna och vill dela den glädjen och känslan med fler. Jennifer tycker att träna i grupp ofta kan ge den där lilla extra kicken att verkligen ge sitt allt. Hon är driven samt van vid att leda, coacha och peppa individer till att utmana sig själva vilket hon använder sig av i sin roll som instruktör.

Lotta Ljungberg

Yogainstruktör

Lotta har många års erfarenhet av att själv utöva yoga. Hon trivs med lite tuffare yoga och vill inspirera fler att börja med yoga.

Receptionist, Instruktör

Cornelia Malmberg

Receptionist, Instruktör, Lic Personlig Tränare

Johanna Johansson

Instruktör

Kontakta oss