Revive Kristianstads logotyp
Tillbaka till nyheter

Mammaträning startar igen!

Mammaträning

För dig som gravid eller nybliven mamma kör vi nu igång med gravid/mamma-grupper. Vill du veta hur du kan träna under din graviditet? Vill du ha hjälp att komma igång efter förlossningen? Träning har mängder med fördelar både fysisk och mentalt och rekommenderas till såväl gravida som nyblivna mammor. Vi som håller i träningen är utbildade Personliga Tränare och vidareutbildade inom EBP (Evidensbaserad Praktik) mammaträning. Vi startar gruppen med en ingående föreläsning om kvinnokroppen och träning. Få svar på saker du undrat kring träning pre/post-partum. Vi utgår ifrån studier och den forskning som finns i dagsläget. I mån av plats kan du gå på endast föreläsningen för 100kr. Anmäler du dig till gruppen så ingår föreläsningen. * Vi har som krav att du ska ha gjort efterkontroll för att få börja träna i en mammagrupp. Näst omgång: Start 15/8 kl. 10:30 med föreläsning och träning, ca 1.5h total tid. Pris: 6 veckor 950 kr, 12 veckor 1750 kr. Tid: Söndagar kl. 10:30 Coach: Maria Seth Träffarna är 60 min med ca 45 min träning. Adress: Industrigatan 41 (plan 2) Kostnadsfri parkering, hiss samt skötbord finns. Anmälan görs här nedan:

För dig som gravid eller nybliven mamma kör vi nu igång med gravid/mamma-grupper.
Vill du veta hur du kan träna under din graviditet? Vill du ha hjälp att komma igång efter förlossningen? Träning har mängder med fördelar både fysisk och mentalt och rekommenderas till såväl gravida som nyblivna mammor.
Vi som håller i träningen är utbildade Personliga Tränare och vidareutbildade inom EBP (Evidensbaserad Praktik) mammaträning.

Vi startar gruppen med en ingående föreläsning om kvinnokroppen och träning. Få svar på saker du undrat kring träning pre/post-partum. Vi utgår ifrån studier och den forskning som finns i dagsläget.

I mån av plats kan du gå på endast föreläsningen för 100kr. Anmäler du dig till gruppen så ingår föreläsningen.

* Vi har som krav att du ska ha gjort efterkontroll för att få börja träna i en mammagrupp.

Näst omgång:
Start 15/8 kl. 10:30 med föreläsning och träning, ca 1.5h total tid.
Pris: 6 veckor 950 kr, 12 veckor 1750 kr.
Tid: Söndagar kl. 10:30
Coach: Maria Seth

Träffarna är 60 min med ca 45 min träning.

Adress: Industrigatan 41 (plan 2)
Kostnadsfri parkering, hiss samt skötbord finns.

Anmälan görs här: