Revive Kristianstads logotyp

Covid-19

Hej kära medlem!

Vi är medvetna om Region Skånes riktlinjer och har anpassat vår verksamhet.
Till att börja med vill vi påminna om att ni ska stanna hemma även om det inte är du själv utan någon i din närhet som är krasslig. Vi förväntar oss att ni fortsätter tvätta händerna både när ni kommer och när ni går samt att vi alla blir bättre på att torka av utrustning och redskap efter oss. Påminn varandra och hjälps åt!
Vi fortsätter självklart att sprita handtag etc. och städa dagligen.

Vi har satt upp fler ”stationer” med sprayflaskor och papper för att underlätta för er som tränar i gymmet och kompletterar även med sprayflaskor och papper utomhus.

Vi kommer tillfälligt att sänka deltagarantalet på gruppträningspassen och även erbjuda fler utomhuspass igen. Tveka inte att sätta upp er som reserver på ett fullbokat pass, vi sätter in extra pass om vi ser att behovet finns.

Du som medlem får lov att träna med utrustningen utomhus på baksidan, kontakta oss för att få koden till containern. Kom ihåg att torka av och låsa efter dig.

Vi erbjuder nu PT-online och alla medlemmar har möjlighet att köpa 1 online-PT-pass för endast 300kr. Perfekt för er som vill ha ett upplägg att köra hemma, sitter i karantän utan symptom eller som bara vill ha lite motivation i dessa tider.

De tider som det är lugnast att träna i gymmet är:
07-09
12-15
20-23

Vi har er att tacka för att vi lyckats hålla oss Corona-fria hittills och tror såklart att vi tillsammans klarar oss bra framöver också. Träning är bra för immunförsvaret och vi kommer alla att komma starkare ur detta, mentalt och förhoppningsvis också fysiskt.

Ta hand om er själva och varandra och tveka inte att höra av er med önskemål gällande pass och tider.