Revive Kristianstads logotyp

1-års jubileum

Vinn priser värde 20 000kr

Kom och fira 1år med oss 🥂

Kom och fira 1-års jubileum med oss!

Under hela v.42 (12/10-18/10) har vi rabatterade priser på bland annat medlemskap, personlig träning, kostschema och träningskläder.

Du kan under hela veckan delta i olika tävlingar, få en guidad tur i gymmet och provträna eller testa något av våra gruppträningspass. I tävlingarna under veckan kan du vinna presentkort, klippkort på träning, kläder, kosttillskott och massa annat.

Under helgen har vi även några av våra samarbetspartners på plats. Det finns möjlighet att provsmaka och testa olika produkter och även delta i våra större tävlingar (utomhus hinderbana, frågetävling m.m) där man kan vinna lite större priser som 1-års fritt medlemskap, 10-kort Personlig Träning och presentkort från någon av våra samarbetspartners.

Totala vinstpotten under veckan är ca 20 000kr!

Befintliga medlemmar har möjlighet att delta i alla tävlingar och får även en gåva vid nytecknande.

För att säkerställa att alla riktlinjer följs ber vi er att anmäla er till den eller de dagarna ni vill besöka oss. Klicka på den eller de länkar som finns vid respektive dag och fyll i dina uppgifter. Redan medlem? Logga in med mailadress och pinkod för att boka. Det finns såklart möjlighet att titta förbi oanmäld men vi släpper in max 30 personer i lokalen åt gången. Detta innebär att man kan behöva vänta utanför om gräsen är nådd. Under tiden kan ni passa på att prova vår hinderbana, prova olika drycker eller delta i någon av tävlingarna utomhus. Handsprit finns på plats och vi uppmanar alla att tvätta händerna när ni kommer och går. OBS! Stanna hemma vid minsta symptom.

Tillhör du riskgrupp? Välj en dag mitt i veckan och anmäl dig via länken så kontaktar vi dig för att boka in en egen tid.