Våra tjänster

Du behöver inget medlemskap hos oss utan du bestämmer själv vilka tjänster du vill nyttja

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning med hög kvalitet till ett rimligt pris.

Oavsett om du är nybörjare inom träning, har tappat suget eller vill prestera bättre inom en viss idrott så finns det alltid fördelar med personlig träning. Du får en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan. Du kan få hjälp och coachning med allt inom träning, kost och hälsa. Vi har bred kompetens när det gäller träningsupplägg, kostupplägg, viktminskning, muskeluppbyggnad, rehabilitering, mental träning, rörlighetsträning med mera. Finns det något vi inte kan hjälpa dig med så vet vi alltid vart du kan vända dig.

Personlig träning
Kostrådgivning

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning i många olika former.

Vill du bli hälsosammare, leva sunt och nå dina mål? Då vet du att kosten är extremt viktig för att ta dig dit. Vi hjälper dig med ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur och vad du ska äta. Vi erbjuder även specialkost med gluten och laktosfritt, vegetarian, vegan och IBS.

Gruppträningspass

Vi har ett stort utbud av gruppträning som anpassas efter våra deltagares önskemål och behov. Vi tror på en varierad träning för att behålla glöden och glädjen i träningen. Vi erbjuder årskort där priset avgörs av hur många pass du vill gå i månaden och du kan givetvis betala in månadsvis samt ändra antalet pass vid behov. Vi erbjuder även klippkort för dig som inte vill binda upp dig eller som vill testa på våra pass innan du bestämmer dig.

För aktuellt schema över passen; besök vår Facebook-sida eller kontakta oss.

Gruppträningspass
Viktminskningsgrupp

Viktminskningsgrupp

Ett perfekt alternativ för dig som behöver gå ner i vikt men som har svårt att hitta motivationen och disciplinen själv och som inte har möjlighet att anlita en PT regelbundet. Eftersom vi jobbar i grupp kan vi hålla priserna nere men ändå ge dig alla verktyg för att lyckas.

Kanske har du testat diverse dieter innan och trots att du ibland lyckats gå ner några kilon så har du gått upp dem igen? Ingen fara. Vi tror inte på pulverdieter och quick-fix alternativ. Vi vill istället ge er kunskap och redskap för ett långsiktigt och hållbart levnadssätt.

Ni får lära er att äta rätt och förstå hur er kropp fungerar och reagerar på olika saker. Ni får individuellt anpassade kostscheman, egna träningspass för bara er grupp, BIA-vägningar varje vecka, fri tillgång till alla våra pass på schemat samt coachning och stöd från både personliga tränare och varandra. Kontakta oss för mer info om när nästa grupp kör igång (vi håller vanligtvis på i 8 eller 10 veckor med varje grupp).

Förälder-baby

För dig som nybliven mamma/förälder till en bäbis som vill stärka upp kroppen och komma igång med träningen. Träna i grupp med andra nyblivna föräldrar där bäbisen kan vara med under passet. 10-veckor åt gången där diastas-mätning görs i början, även in och utvägning med BIA-våg.

Förutom specifik utbildning inom mamma- och gravidträning så är vi även Lic. Personliga tränare vilket ger dig en stor trygghet då vi kan lägga märke till saker som kanske inte är relaterade till graviditet och som du kan jobba vidare med längre fram i din träning.

Förälder-baby
Företagspass

Företagspass/idrottsförening

Vi erbjuder specialanpassade upplägg för både företag och föreningar. Vi kan ta emot er hos oss på anläggningen men även komma ut till er och hålla i pass eller föreläsningar på tider som passar er. Det finns möjlighet till paketpriser om man vill ha återkommande pass. Vi erbjuder allt ifrån idrottsspecifika pass till skadeförebyggande och rehabträning.

Kontakta oss för mer information.