Tjänster

Du behöver inget medlemskap hos oss utan du bestämmer själv vilka tjänster du vill nyttja.

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning med hög kvalitet till ett rimligt pris.

Oavsett om du är nybörjare inom träning, har tappat suget eller vill prestera bättre inom en viss idrott så finns det alltid fördelar med personlig träning. Du får en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina erfarenheter, behov och mål för att sedan tillsammans lägga upp en rimlig plan. Du kan få hjälp och coachning med allt inom träning, kost och hälsa. Vi har bred kompetens när det gäller träningsupplägg, kostupplägg, viktminskning, muskeluppbyggnad, rehabilitering, mental träning, rörlighetsträning med mera. Finns det något vi inte kan hjälpa dig med så vet vi alltid vart du kan vända dig.

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning i många olika former.

Vill du bli hälsosammare, leva sunt och nå dina mål? Då vet du att kosten är extremt viktig för att ta dig dit. Vi hjälper dig med ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur och vad du ska äta. Vi erbjuder även specialkost med gluten och laktosfritt, vegetarian, vegan och IBS.

Gruppträningspass

Vi har ett stort utbud av gruppträning som anpassas efter våra deltagares önskemål och behov. Vi tror på en varierad träning för att behålla glöden och glädjen i träningen. Vi erbjuder årskort där priset avgörs av hur många pass du vill gå i månaden och du kan givetvis betala in månadsvis samt ändra antalet pass vid behov. Vi erbjuder även klippkort för dig som inte vill binda upp dig eller som vill testa på våra pass innan du bestämmer dig. För aktuellt schema över passen; besök vår Facebook-sida eller kontakta oss.

Viktgrupp

Ett perfekt alternativ för dig som behöver gå ner i vikt men som har svårt att hitta motivationen och disciplinen själv och som inte har möjlighet att anlita en PT regelbundet. Eftersom vi jobbar i grupp kan vi hålla priserna nere men ändå ge dig alla verktyg för att lyckas. Kanske har du testat diverse dieter innan och trots att du ibland lyckats gå ner några kilon så har du gått upp dem igen? Ingen fara. Vi tror inte på pulverdieter och quick-fix alternativ. Vi vill istället ge er kunskap och redskap för ett långsiktigt och hållbart levnadssätt. Ni får lära er att äta rätt och förstå hur er kropp fungerar och reagerar på olika saker. Ni får individuellt anpassade kostscheman, egna träningspass för bara er grupp, BIA-vägningar varje vecka, fri tillgång till alla våra pass på schemat samt coachning och stöd från både personliga tränare och varandra. Kontakta oss för mer info om när nästa grupp kör igång (vi håller vanligtvis på i 4 eller 8 veckor med varje grupp).

Ungdoms PT

Att träna rätt i gymnet är viktigt, kanske extra viktigt när det gäller barn/ ungdommar. Vi anser att alla som börjar med styrketräning av olika anledningar behöver en bra grund att bygga vidare på. Med hjälp av Personlig Träning för ungdommar lär dem sig att träna rätt och minska skaderisken. Självklart har vi rabatterat pris för denna tjänst.

Gravid/Mammaträning

PT-smallgroup

För dig som gravid eller nybliven mamma/förälder till en bäbis som vill stärka upp kroppen och komma igång med träningen. Träna i grupp med andra nyblivna föräldrar där bäbisen kan vara med under passet. Vi kör numera PT-smalgroup med 2-6 stycken som delar på ett ptpass. Tid bokas inom gruppen och kostnaden är ett ptpass delat på antalet deltagare. Förutom specifik 3D-tränarutbildning inom mamma- och gravidträning så är vi även Lic. Personliga tränare vilket ger dig en stor trygghet då vi kan lägga märke till saker som kanske inte är relaterade till graviditet och som du kan jobba vidare med längre fram i din träning. Vi är även Lic. Evidensbaserade Praktiker vilket innebär att vi arbetar mot senaste forskningen på kroppen och träningen. Vi ser till att du får komma igång och träna kroppen i flera olika rörelser och rörelseplan.

Stadskampen

En tävling för dig som vill komma i form! Varje stad som har en EBP utbildad coach kan skapa ett lag och deltaga. Ditt lag tävlar mot andra lag i Sverige. Varje deltagare får en kostplan, ett träningsprogram och lagträning. Stadskampen är ett koncept som ska skapa glädje och långvariga resultat för deltagaren, detta genom en strategisk plan från coachen. Detta är tävlingen för dig som vill hitta rutinen i träningen och kosten samt känna glädjen av att prestera tillsammans med andra som har samma mål! Vi vann senaste upplagan av Stadskampen!

Styrkekampen

Här får du fördelarna från PT fast till ett lägre pris eftersom ni är i grupp. Dessutom får du tävla mot dig själv för att slå dina egna resultat genom in- och uttester. Det ingår kostschema med fokus på muskeluppbyggnad, ett pass i veckan med gruppen (1.5 timme per gång), två gruppträningspass från schemat, egna träningstider där ni kan köra igenom styrketräningsupplägget som också ingår, vägningar, bilder samt coachning längs vägen. På gruppens pass ligger fokus på att testa nya saker och träna på vår teknik i olika styrkemoment.

Inspirationsdag

Vill ditt företag hitta motivationen att ta tag i träning och hälsa för en välmående anläggning? Vi kör inspirationsdagar där vi har en Evidensbaserad föreläsning om hur våra kroppar fungerar och hur ni kan spara pengar via mindre sjukskrivningar och smärtproblematik bland anställda. Kontakta oss för pris och mer information.