Våra pass

Hos oss på Revive hittar du gruppträningspass både inom- & utomhus, barnvänliga pass, personlig träning, kostrådgivning och viktminskningsgrupper, men även pass för företag och idrottsspecifika pass för föreningar.

Vi är utbildade personliga tränare som med stor erfarenhet och brinnande intresse för träning kan hjälpa just dig till en livsstilsförbättring.

Vi har olika träningsformer med bland annat bootcamp, löpning, styrka och 3D-träning. Vi kör majoriteten av passen utomhus, när vädret tillåter. Man utgår alltid ifrån sin egen förmåga på passen!

Militär-Yatzy

Militär-Yatzy

Löpning, kroppsviktsövningar, barnvänligt

Passet går ut på att du slår en tärning som visar ett nummer som blir den övning du ska utföra från en lista. Sedan springer du ett varv för att sen slå tärningen igen. Har du tur/otur kan det bli samma siffra och övning hela passet.

HIIT Intervall

HIIT Intervall

Kondition, intensivt

Gör löpningen rolig med en blandning av intervaller & styrka. Du springer en intervall på 40 sekunder följt utav 20 sekunder styrka med exempelvis armhävningar för att sedan köra nästa intervall. Passet är för dig som vill förbättra din kondition och löpning men inte tycker traditionell långdistans är kul.

Cirkel

Cirkel

Styrka, kondition, intensitet, utmanande

Bootcamp inspirerat pass som utmanar din styrka och kondition men även mentalt. Stations-baserad träning blandat med styrka och flås och utmanande övningar som armgång och ringar.

Zumba

Zumba

Dans, koordination

Zumba är en dansbaserad gruppträningsform. Vi dansar huvudsakligen till latinamerikansk musik men även till hitlåtar som spelas på radio. Vi tränar både kondition och koordination samtidigt som vi får igång en hög förbränning. Man behöver inte kunna dansa eller hålla takten för att delta, det viktigaste är att man har roligt!

Kettlebell

Kettlebell

Styrka, fettförbränning, flås

Ett komplett träningspass för kroppen. Här kör vi igenom hela kroppen med enbart kettlebells. Ökar din styrka och ger dig bättre balans och stabilitet vid helkroppsövningar som Turkish-Get-Up.

Power&Grace

Power&Grace

Styrkeuthållighet, koordination

Rör kroppen så som den är skapt att röra sig och hitta din spiralbalans. Ett effektivt pass som tränar hela kroppen och får dig att växa som person. Ett måste-pass att testa!

Mindfulness

Mindfulness

Avslappning, mental träning

Alla kan känna sig stressad och svårt att komma ner i varv. Mindfulness kan hjälpa dig att slappa av, sänka stressnivån och finna ditt inre lugn.

Fredagsfys

Fredagsfys

Barnvänligt, kondition, styrka

Ett lekfullt pass för hela familjen som varieras från vecka till vecka. Vi använder oss av kortlek eller tärningar och jobbar ofta i lag. Dessa pass är lite kortare för att barnen ska orka hålla sig fokuserade.

Senior

Senior

Styrka, rörlighet

Ett pass för dig som är pensionär men vill behålla eller öka din styrka för att må så bra som möjligt och vara stark i vardagen. ~ kommer inom kort ~

Förälder-baby

Förälder-baby

Styrka

För dig som nybliven mamma/förälder till en bäbis som vill stärka upp kroppen och komma igång med träningen. Träna i grupp med andra nyblivna föräldrar där bäbisen kan vara med under passet. 10-veckor åt gången där diastas-mätning görs i början, även in- och utvägning med biavåg.

Viktminskningsgrupp

Viktminskningsgrupp

Kost, träning, kunskapsberikande

Har du testat olika dieter som inte fungerat eller hållit i längden? Vi hjälper dig med kost och träning där målet är att när du är klar ska ha kunskaperna för en hållbar livsstil. Vi ger inga pulver dieter eller ”quick-fix”, du får ett inviduellt anpassat kostschema som säger hur mycket och vad du kan äta. Träning sker tillsammans i grupp med fokus på styrka och fettförbränning.