Om oss

Med hjälp av skräddarsydda & personliga lösningar vill vi att du ska bli ditt bästa jag

Hur?

  • Vi står för en hållbar och långsiktig livsstil och tror inte på snabba lösningar
  • Vi ser till hela människan och värnar om både både insidan & utsidan genom att erbjuda till exempel mindfulness
  • Vi erbjuder varierande pass, både inom & utomhus för att du ska hitta det som passar just dig
  • Vi inkluderar hela familjen bland annat genom att erbjuda barnvänliga pass

Kontaktinformation

  • Industrigatan 41
  • 291 36 Kristianstad
  • E-post: Revivekristianstad@gmail.com
  • Telefon: 0702 250199
Revive kristianstad utomhusträning
Marcus Elsberg

Marcus Elsberg

Lic.Personlig Tränare, instruktör, kostrådgivare, föreläsare.

Marcus har stor kunskap inom kost och träning och tävlar aktivt inom fitness. Han har stor erfarenhet av Personlig Träning och håller regelbundet i föreläsningar om kost och träning.

”Jag drivs av att hjälpa människor att ta sig till sitt bästa jag och nå sin dröm. Jag älskar när vetenskap och praktiken går ihop och tar hela tiden in ny inspiration och kunskap.”

Linnéa Henningsen

Lic. Eleiko Personlig Tränare, Eleiko strength coach, instruktör, dansartist.

Linnéa har lång erfarenhet inom gruppträning och förutom licens inom Zumba och Piloxing så har hon flertalet fortbildningar i bagaget – bland annat inom yoga, gravid/mamma-träning och rörlighetsträning. Hon tävlar inom fitness och undervisar barn och ungdomar i dans.

”Min utbildning har gett mig ett öga för detaljer vilket gör att jag lägger märke till rörelsemönster som kan hindra människor från att nå sin fulla kapacitet. Jag gillar att jobba med rehabilitering, rörlighet och styrketräning. Att träna smart, ha en långsiktig plan och se till helheten är det bästa sättet att bli sitt bästa jag.”
Linnéa Henningsen
Cia Jansson

Cia Jansson

Cia har mycket erfarenhet som instruktör och har arbetat sedan 1997 med bland annat Lesmills bodypump, Fortgjort, Gx-Trac utbildning, Focustraining, Power & Grace, Willpowermethods och Safe; gravid och eftergraviditet.

"På Revive Kristianstad hämtar jag energi och livskraft. Jag älskar att inspirera och bli inspirerad av alla fantastiska medlemmar till ett mer aktivt liv. För mig är det ett kall att hjälpa och stödja andra för att finna vägar mot en sund livsstil. Jag vill inspirera till att våga prova något nytt, att utmana våra gränser och att vara närvarande i både sinne och kropp."